Home Israel Eten bij Israëlische locals

Eten bij Israëlische locals

door Go Israel Redactie
0 reactie

Eten bij Israëlische locals

Beleef een unieke culinaire ervaring in Israël: dineren bij een Israëlische local. Via www.eatwith.com worden toeristen in contact gebracht met de lokale bewoners van Israël.


​Israëli’s weten wat lekker eten is, het land heeft een echte eetcultuur. Het barst er van de sterrenrestaurants, gastronomische hoogstandjes en heerlijke wijnen. Op bezoek bij een Israëli gaat vaak gepaard met het voorgeschoteld krijgen van lekkernijen. Toeristen kunnen nu zelf een authentieke Israëlische culinaire ervaring beleven. Via EatWith.com kan men dineren bij tientallenIsraëlische locals verspreid over het hele land. Schuif aan bij Israëli’s in trendy loftappartementen in Tel Aviv, historische gebouwen in Jeruzalem of prachtige, landelijk gelegen kibboetsverblijven. Er is keuze uit diverse maaltijden: traditionele kosjere diners in Jeruzalem, een vismaaltijd met bijbehorende wijnworkshop in Tel Aviv, gastronomische maaltijden bereid door echte chef-koks of een avond in het teken van Jemenitische gerechten. Het kan allemaal. Daarnaast openen een aantal Israëlische boerderijen hun deuren voor bezoekers, zo is er te zien waar de verse, lokale producten worden verbouwd.

Elke local is zorgvuldig geselecteerd op basis van persoonlijke achtergrond, gastvrijheid en de kwaliteit van het eten. Prijzen voor een diner variëren van EUR 20,- tot EUR 60,-.
Check voor alle info www.eatwith.com

You may also like

Leave a Comment