Home Algemeen Kies voor een unieke last minute vakantie naar

Kies voor een unieke last minute vakantie naar

door Go Israel Redactie
0 reactie

Ben je toe aan een strandvakantie? Of zin om een stad te ontdekken? Ga dan last minute op vakantie. Laat je in de watten leggen in een luxe all inclusive resort of ga op ontdekkingstocht tijdens een last minute stedentrip naar bijvoorbeeld Tel Aviv.

Een voordelige last minute stedentrip

Ga samen met je partner of vrienden last minute op stedentrip. Bezoek het Louvre in Parijs, spot de Sagrada Familia in Barcelona en eet een overheerlijke pizza in Rome. Een last minute stedentrip is altijd de moeite waard! Ga met de auto, trein of het vliegtuig en na enkele uren sta je in een bruisende en unieke stad. Kies voor een comfortabele overnachting in een hotel, B&B of appartement. Er is niets fijner dan na een intensieve dag tot rust komen in je comfortabele verblijf. Na een overheerlijk ontbijtje kun je er de volgende dag weer helemaal tegenaan. Ook de locatie van je verblijf is belangrijk tijdens je last minute stedentrip. Betaal iets extra en verblijf in het centrum. Of bespaar op je verblijf en neem het openbaar vervoer naar het centrum. In veel populaire steden vind je een uitgebreid metrostelsel. Wordt het een last minute stedentrip naar een leuke Nederlandse stad? Of kies je toch voor een andere Europese of zelfs verdere bestemming? Er is volop keuze.

Last minute stedentrip: verre reis

Naast populaire Europese bestemmingen zoals Londen, Parijs, Berlijn, Rome en Boedapest kun je ook last minute op stedentrip buiten Europa gaan. Zo kiezen veel mensen voor een stedentrip naar “The Big Apple”: New York! Deze wereldstad móét je eens in je leven gezien hebben. Laat jezelf verrassen door wolkenkrabbers, het Central Park en het welbekende Vrijheidsbeeld. Wil je je stedentrip naar New York verlengen? Je combineert deze stad ideaal met bruisende steden zoals Boston en Washington. Zo haal je alles uit jouw verre reis. Ook Dubai is bij uitstek geschikt als last minute stedentrip bestemming. Bezoek het mega grote winkelcentrum, vaar door het oude centrum en overnacht in een super-de-luxe vijfsterrenhotel. Of kies voor een last minute vakantie naar Marrakech, Tel Aviv of Caïro. Deze steden in Noord-Afrika en het Midden-Oosten zijn een goed alternatief voor Europese steden. Bewonder eeuwenoude gebouwen, piramides, gezellige marktjes en hippe strandtenten. 

Waar boek ik een last minute stedentrip?

Het boeken van een last minute stedentrip is erg gemakkelijk. Je kunt ervoor kiezen om een pakketreis bij een touroperator te boeken. Dit doet je via hun website of in een fysiek reisbureau. Het wil ook lonen om zelf je stedentrip samen te stellen. Naast het feit dat dit je veel geld kan schelen, kun je zelf je favoriete hotel en vluchten met ideale tijden kiezen. Dit doe je bijvoorbeeld via Skyscanner en Booking.com. Een last minute vakantie naar een leuke stad is dus écht de moeite waard!